lauantai 23. joulukuuta 2017

Nordic Light Instant Illuminizer Rosy Dawn (Lumene)

Tänään esittelyssä tuote, jonka suurin hype on ollut jo aikoja sitten, näinköhän tulee kuluneeksi jo vuosi? Mietin, kun tämän tuotteen ostin että näinköhän koskaan tulen tätä käyttämään loppuun mutta kyllä, loppuun se on käytetty :D Myöskin tämä kuva on vanha, ja roikkunut blogikansioissa jo pitkän aikaa ajatuksena että teen tästä postauksen mutta jostain syystä se on jäänyt. Pakkauskin taitaa olla jo uudistunut. Ja puhehan on nyt tästä tuotteesta:


Eli Lumenen Nordic Light Instant Illuminizer Rosy Dawn.

En tiedä, onko teistä nyt tylsää kun höpäjän näin vanhasta tuotteesta, mutta antaa mennä. Kyseessä on siis "valopisarat" jotka sisältävät heijastavia sävypigmenttejä, lähdevettä ja lakkaa. Valopisaroita löytyy kahta sävyä, tämä Rosy Dawn joka on vaaleanpunaiseen taittava sävy sekä Shimmering Dusk joka on helmiäisenvalkoinen. Miellän itse Rosy Dawnin sopivan ennemmin arkikäyttöön kun tuota Shimmering Duskia tulisi käytettyä ehkä juhlissa.

Ensin epäilin ostaneeni turhakkeen kun en aluksi oikein ymmärtänyt käyttää tätä. Yritin laittaa tätä meikkivoiteen päälle hehkua tuomaan, mutta tämän koostumus on hyvin nestemäistä, oikeastaan vesimäistä joten se rikkoi meikkivoiteen pinnan eikä levittynyt kauniisti. Ahaa elämyksen koin, kun levitin tätä meikkivoiteen sekaan ja siitä ei ole ollut paluuta.

Mielestäni pelkällä meikkivoiteella saa herkästi "maskimaisen" efektin kasvoille (tai ainakin itse saan). Tykkään käyttää tätä meikkivoiteen seassa, sillä jollain tavalla tämä pehmentää tuota maskimaista efektiä ja saa kasvot näyttämään eläväisemmiltä ja hehkuvilta. Tätä olen uskollisesti joka ikinen arkiaamu laittanut meikkivoiteeni sekaan enkä osaa enää olla ilman tätä.
Ihan pieni tippa riittää, liikaa ei kannata tätäkään hölvätä vaikka kovin massiivista higlightiä tällä ei kasvoilleen saa mutta turha tätä on lotratakaan.

Tämä on todella riittoisa, sillä tämä yksi puteli on kestänyt käytössä todella pitkän ajan. Hinta saattaa olla hieman kynnyskysymys (n.30e) mutta käsittääkseni usein tätä löytyy alestakin. Ostan taatusti uudelleen!

-Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti