maanantai 30. lokakuuta 2017

Kuivashampoo (Dermosil)

Hyvän kuivashampoon löytäminen voi joskus olla haastava tehtävä. Batistea en halua enää ostaa vaikka se kuivashampoiden aatelia onkin, koska sen Cruelty-Free status on hyvin epäselvä. Tästä syystä olen joutunut ottamaan kokeiluun ihan muita kuivashampoita. Tänään perehdytään Dermosilin versioon.


Dermosilin kuivashampoo lupaa raikastaa hiukset nopeasti ja helposti pesujen välillä kuten jokainen muukin kuivashampoo varmasti lupaa. Sen lisäksi hiuksiin luvataan saada aikaan ryhtiä ja tuuheutta. Tuoksu on hypoparfyyminen, joskin itse en haista tässä yhtään mitään tuoksua. Dermosilin sivuilla kyseisen tuotteen hinta on 5,70e/200 ml.

Itse en kokenut tätä kyseistä tuotetta ihan lempparina ja olenkin odotellut, että milloin se mahtaa loppua.
Ensinnäkin, ihan käytännön syistä tämän käyttö on hankalaa, sillä suutin mitä painetaan on aika raskas ja sitä saa painaa aika kovasti. On vaikea keskittyä kahteen asiaan ja painaa suutinta voimalla ja yrittää tähdätä päänahkaan. Tämä myös jättää näkyvät valkoiset rannut joita on vaikea saada hiuksista pois edes harjaamalla, vaikka tätä suihkuttaisi sen 15-20cm etäisyydeltä.

Mielestäni tämä ei saa hiuksista rasvaisuutta pois _yhtään_. Jostain syystä tämä ei toimi lainkaan hiuksissani. Eikä nyt ole kyse siitä että ne olisivat niin likaiset vaan ihan perus pientä rasvoittuneisuuttakaan tämä ei peitä. On ihan sama, laittaako tätä vai ei koska hiukset näyttävät ihan samalta (lukuunottamatta nuita valkoisia rantuja).
Mielestäni tämä ei myöskään tuuheuta ainakaan omia hiuksiani saati saa niihin ryhtiä.

En oikeastaan keksi tästä muuta sanottavaa. Ei tule ostettua uudelleen. Jonkin muun hiuksissa tämä voi toki toimia, mutta itselle tästä ei tosiaan ihan lempparia tullut.

-Laura-

2 kommenttia:

  1. En ole kokeillut Dermosilin kuivashampoota, eikä oikeastaan kiinnosta kokeillakaan;) Kuulostaa vähän samanntapaiselta kuin joskus nuukuuksissani ostama Rainbown kuivashampoo, josta ei hyvällä tahdollakaan keksi myönteistä sanottavaa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä kannatakaan kokeilla! Tää oli kyllä ihan susi, mutta pihiyttäni nyt yritän käyttää loppuun. :I Rainbow kuivashampookaan ei kuulosta siltä että sitä lähtisi mielellään kokeilemaan... :D

      Poista